Over ons

Alex en ik hebben elkaar leren kennen op de hondenschool in Ridderkerk waar we jaren vrijwilligerswerk hebben gedaan. Alex als penningmeester en ik als instructrice eerst in de opvoeding en later in de dogdance en behendigheid.

Beiden hebben we van huis uit altijd al dieren gehad. Alex zijn eerste eigen hond was een Sheltie. Haar naam was Brandy, een leuk en vrolijk hondje. Helaas was Brandy op de leeftijd van 2 jaar volledig blind, gelukkig kon zij hier super goed mee om gaan. Op 12 en halve jarige leeftijd overleed Brandy. Toen Alex en ik samen gingen wonen had ik de kruising Specy en Sheltie Bowie. Inmiddels is Specy overleden en is onze roedel aangevuld met nog drie Shelties, te weten Match, Yume en Maylo.                                        

Het onderhouden van de vacht van onze Shelties doe ik zelf, aangezien ik hondentrimster van beroep ben. Aan huis heb ik dan ook al een aantal jaren mijn eigen trimsalon, met de toepasselijke naam Debby's Trimhut. Nadat Alex een aantal jaren werkzaam is geweest als bedrijfsleider nam zijn leven vorig jaar een andere wending toen hij in het bezit kwam van onze verkoopwagen, te vinden onder de naam Dierendingen Best Deal. Sinds die tijd staat ons leven geheel in het teken van de dieren en met name de honden.

Naast dat de dieren een groot deel van ons zakelijke bestaan zijn, vullen zij ook onze vrije tijd. Bowie is met pensioen, maar met Match en Yume loop ik op hoog niveau in de agility sport. Zo heb ik met Match al enkele Wk's en Ek's mogen lopen en heb in maart 2017 gelopen op de Crufts, het grootste toernooi van Engeland. Tijdens dit toernooi hebben Match en ik de 2e plaats in de jumping behaald. met Yume ook meerdere grote wedstrijden mogen lopen en wordt in 2018 imca kampioen wauw wat waanzinning.

Maylo heeft inmiddels de beginselen van de behendigheid onder de knie en heeft zijn eerste wedstrijden gelopen, hij is een belofte voor de toekomst. U vind ons dan ook bijna elk weekend wel ergens op een wedstrijd.

en met nu een pup erbij genaamd Jointly gaan we weer lekker mee aan de gang

In de spaarzame vrije tijd die er dan nog over is maken we dan ook nog eens onze eigen honden riemen en speeltjes van multilijn en biothane. 

Deze producten verkopen wij onder andere via onze website en kraam.